keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Hääkenkiä & kakkuja

Viikonloppuna saimme taas muutaman häihin liittyvän asian hoidettua :) Selailin erilaisia hääkenkä vaihtoehtoja ja Brandokselta löytyikin muutama tosi kiva. Hääpukunihan on samppanjan värinen joten yritin löytää sen sävyyn sopivia vaihtoehtoja. Täytyy nyt heti myöntää, että olen tosi huono kävelemään korkeilla koroilla ja koska vihkiminen tosiaan on meidän pihalla saattaa olla, että nuo kaikista korkeimmat ja kapeimmat korot eivät ole oikein käytännölliset. 



Brandos%20h%C3%A4%C3%A4keng%C3%A4t.jpg



 



Kuvissa: Wildflower, Fiona McGuinness: Engage sekä Cellinin kengät



Brandos%20keng%C3%A4t.jpg



 



Kuvissa Menbur: Aloe Stritulata, Esprit: Alma Metallic Ballerina, Friis & Company ja Irregular Choise Flick Flack.



Suosikkina ovat kyllä nämä ballerinat, sopivan sirot ja niillä jaksaa varmasti seistä ja tanssia vaikka koko yön!



Hääkakunkin saimme tilattua :) Rakastan suklaata yli kaiken, mutta jos päivä sattuu olemaan tosi helteinen ajattelimme, että ehkä suklaa ei kuitenkaan ole se paras vaihtoehto... Teemana on rustiikkiset maalaishäät, joten yritämme pitää myös kakun jotenkin yksinkertaisena, raikkaana ja että siinä olisi jotain luonnon värejä!



Sk%C3%A4rmavbild%202014-05-27%20kl.%2023
Kuvat Pinterest kansiostani



kakkuleipurit.fi%20teline.jpg
Kuva: kakkuleipurit.fi



Hääkakku tulee olemaan tämän tyylisessä telineessä, jota pääsemme itsekkin vielä tuunamaan meidän häiden teemaan sopivaksi.



Huvikumpuliving.com_03082013_0001.jpg



Siskoni häissä viime kesänä oli tällainen ihana kakku. Hääkakun koriste on vanhempieni vanha, mekin ehkä otamme sen käyttöön tai sitten meillä on kyllä yksi hauska uusi idea kakunkoristeeksi... se vaatii vaan hieman tee-se-itse työtä ;)

Ei kommentteja: