torstai 22. toukokuuta 2014

Kesän kolme sisustustrendiä paviljonkiin

Viime kesänä pihallamme paviljongissa näytti tällaiselta. Nyt kun olemme taas pystyttäneet sen uudestaa alkaa mielessä pyöriä kaikenlaiset uudet sisustusratkaisut. Uusia tyynyjä, huopia, pöytäliinoja tai miksipä ei astioitakin ;)



Kokosin teille muutaman kollaasin suosikeistani ja tämän kesän kolme sisustustrendiä ulkotiloihin! Pastellit, metallit ja Dip Dye, näillä mennään tänä kesänä :)



Huvikumpuliving.com_21062013_0001.jpg



Huvikumpuliving.com_21062013_0001-2.jpg



Törmäsin hiljattain mielenkiintoiseen shoppailuportaaliin nimittäin Shopalike.fi, joka tekee yhteistyötä monen eri verkkokaupan kanssa. Alla olevat kuvat ja linkit ovatkin ShopAlike portaalista ja heidän yhteistyökumppaneiltaan.



 



paviljonkiin%20tyynyt.jpg



 



Ajattelin täyttää penkit ja tuolit ihanilla sisustyynyillä, hempeää roosaa, harmaata ja hiekkaa....



Stonewashed pinkki ja hiekka tyynyt sekä Moltexin C kirjain tyyny Sokokselta. Day Homen Harlequin tyyny Room21.



paviljonkiin%20tyynyt%202.jpg



House Doctorin Simple pellavatyynyt Room21, kuin myös ihana Tie Dye tyyny. Lennolin Roosa Sofia  Sokokselta, kuin myös kiiltäväpintainen House Erica tyyny.



huovat.jpg



Viileämpiä kesäiltoja varten haluaisin muutaman lämpimän huovan paviljonkiin. Ihastuin heti tuohon Polka Jam Designin House huvila huopaan, House Coral fleecehuopaan ja mohairhuopaan. Uudet istuintyynyt eivät olisi pahitteeksi, nämä Luhta Homen Silmu istuintyynyt olisivat ihanat! Kaikki Sokokselta.



p%C3%B6yd%C3%A4lle.jpg



Paviljongin, terassin tai vaikka parvekkeen pöydälle löytyi upeita astioita. Liukuvärjätty Two-tone lasi RoyalDesign.fi, Sagaformin hauskat Spectra-lasit Scandinavian Design Centeriltä sekä iki-ihana kuparinen Stelton termoskannu Room21 kuin myös messinkinen kulho



Pöydälle sopisi kivasti myös Sokoksen puuteriroosa pellavaliina tai jos en halua peittää kaunista lautapöytää kokonaan voisin  kokeilla näitä kaitaliinoja. Harmaa Dip Dye liina Scandinavian Design Centeriltä ja ihanasti kulunut kivipesty liina Sokokselta. 



Joko teillä on sisustettu paviljonkeja, terasseja tai parvekkeita kesään varten?



Ihanaa päästä sisustamaan ulos!

Ei kommentteja: