sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Hääkampaus

Eilinen oli päivä joka sai häät tuntumaan vieläkin todellisemmalta! Aamu alkoi auringonpaisteella ja ihanalla lämmöllä , suuntasimme heti ulos lasten kanssa ,istuskeltiin keinussa ja vain ihailtiin upeaa ilmaa. Anoppikin ilmaantui paikalle ja auttoi kukkapenkkien ja pihan siistimisessä  :) Sitten olikin aika suunnata kampaajalle hääkampauksen koekampausta varten. Halusin, että kampaus olisi mahdollisimman luonnollinen ja rento ja jonkilainen kalanruotolettikin oli toiveissa.



kuva%20%282%29.jpg



kuva%20%283%29.jpg



Carina, Madicken kampaamosta loihti unelmieni kampauksen, olen tähän niin tyytyväinen! Hiuksissa oleva pieni koriste saattaa tässä matkan varrella vielä muuttua, ja letin kuminauha taiotaan näkymättömäksi, mutta muuten kyllä näillä mennään. Carina kirjoittaa muuten myös omaa blogia molly´s ( klik ).



Iltapaivällä siskoni oli meillä käymässä ja tapasimme myös bestmanin joka piiphati perheineen meillä. Nyt on jonkinlainen mielenrauha saavutettu, kyllä tässä kaikki järjestyy aikataulussa ja saadaan varmasti hauskat häät aikaiseksi!



Ihanaa kesäistä päivää kaikille!

Ei kommentteja: