perjantai 4. heinäkuuta 2014

Pihan paras paikka

Takapihallamme on olut alue joka on jäänyt hyvin vähälle käytölle. Sitä ympäröi kauniit vanhat ulkorakennukset, mutta jotenkin alue on vain tuntunut jotenkin synkältä ja sotkuiselta. Avopuolisollani oli kuitenkin idea, hei tässähän meidät voidaan vihkiä... ja siitä se ajatus sitten lähti!



Huvikumpuliving.com_24062014_0001.jpg



Huvikumpuliving.com_24062014_0001-3.jpg



Huvikumpuliving.com_24062014_0001-4.jpg



Kirppikseltä löytyi vanha ikkuna joka oli juuri sopivan kokoinen ulkorakennuksen seinään. Talomme takana on kuitenkin heti naapurit, joten ajattelimme, että ikkuna olisi hyvä käsitellä jotenkin. Löysimmekin Pintanikkareiden sivuilta ihan huippu tuotteen, Plasti-Kote huurremaalin ( klik ). Tällä oli tosi helppoa suihkuttaa huurteinen pinta lasiin ja nyt ulkovarastossa on ihana ikkuna tuomassa valoa, mutta naapuriin ei kuitenkaan ole suoraa näköyhteyttä ;)



Huvikumpuliving.com_03072014_0001.jpg



Fredrik rakensi tähän myös hienon matalan terassin, tässä meidät vihitään. Sisustetaan tätä sitten vähän toisella tavalla kun on häiden aika... taustalla näkyvät vanhat ovetkin saattavat tulla jotenkin käyttöön.



Huvikumpuliving.com_03072014_0001-4.jpg



Viime kesänä tehty keinukin on nyt kovassa käytössä. Tämä keinu on joskun ollut ihan tavallinen pihakeinu, mutta se oli jo niin rikki, että sille piti keksiä parempaa käyttöä. Keinun kehikko purettiin, istuinosa irrotettiin ja kiinnitettiin kattoon ketjuilla. Tänä kesänä keinu ( ja samalla muutkin puutarhakalusteet ) sai vielä pintaansa uuden sävyn, Tikkurilan Valtti kaluste- ja terassiöljy Kelonharmaalla.



bild%201.jpg



Hylätystä alueesta pihalla on nyt tulossa hyvää vauhtia tämän kesän suosituin paikka! Täällä vietetään varmasti unohtumattomia hetkiä jatkossa :)

Ei kommentteja: