tiistai 8. heinäkuuta 2014

Valomerkki mehiläisille

Löysin Happy Lights pallovaloista niin hurmaavan sävyn ( Youssef ), että ne oli suorastaan pakko hankkia meille. Löydätte näitä myös Aveon verkkokaupasta, klik. Ajattelin, että ne olisivat tosi kivat tyttöjen huoneeseen yövaloiksi!



Valot on kuvattu nyt kuitenkin keittiössä, sillä voitteko kuvitella, me löysimme yläkerrasta makuuhuoneen katonrajasta mehiläispesän, huh! Kova surina ja kymmenittäin mehiläistä lentelemässä siellä täällä, tuntui aika kamalalta! Itse pesä on jossakin seinien sisässä, mutta löysimme mehiläisten reitin sinne ja nyt sitä on yritetty tehokkaasti myrkyttää. Olemme kaikki kuitenkin nyt evakossa alakerrassa, eikä lapsilla tai meillä vanhemmillakaan nyt oikeastaan ole asiaa sinne hetkeen. Onneksi tytöistä oli vain hauskaa päästä nukkumaan leikkihuoneeseen, tämähän on nyt aivan kuin meidän kesäretki ;)



Huvikumpuliving.com_08072014_0001.jpg



Huvikumpuliving.com_08072014_0001-2.jpg



kuva%20%284%29.jpg



No, sitten kun päästään taas yläkertaa käyttämään ja mehiläiset ovat poistuneet talosta laitan nämä tyttöjen huoneeseen. Näyttävät tosi ihanilta ilman valojakin, ja illan hämärtyessä kun valot laittaa näihin päälle, tulee pehmeän punertava ja lämmin sävy!



 

Ei kommentteja: