sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Lasikuistin uusi ilme

Meidän piti vain löytää sopiva paikka siskoltani saaduille parille " retro" nojatuolille. Testasimme niitä ensin kuistille, mutta jotenkin ne eivät vain sinne sopineet. Tästä sai alkunsa sisustus ja huonekalujen siirto-operaatio joka lopulta levisi yläkertaan saakka...



Huvikumpuliving.com_20092014_0001.jpg



Vaihdoin oven vieressä olleen ohuen valkoisen "kesäisen" verhon paksumpaan pellavaverhoon. Sen kaveriksi nurkkaukseen löytyi vaatehuoneemme perukoilla ollut vanha nojatuoli. Ihan täydellinen tuohon mielestäni, miten me ollaankin asuttu täällä jo yli 5 vuotta enkä ole aikaisemmin huomannut, että tuossahan tuon tuolin on oltava eikä hautautuneena vaatekasan alle ;)

Siihen syntyi samalla hyvä paikka vaikka laittaa kengät jalkaan ulos mentäessä. Seinällä olevassa lehmänkellossa sekä puisissa luistimissa sattui olemaan tuota samaa ruskeaa kuin tuolissakin, ja nyt tähän nurkkaukseen saatiin ihan eri fiilis kuin ennen.



Huvikumpuliving.com_20092014_0001-2.jpg



Huvikumpuliving.com_20092014_0001-7.jpg



Huvikumpuliving.com_20092014_0001-4.jpg



Keskellä kuistia on aikaisemmin ollut iso pyöreä pöytä joka onkin oikeastaan vienyt aika paljon lattiatilaa. Veimme sen pois ja tilalle tuottiin tämä ihana vanha isoisäni pöytä joka on ollut meillä aikaisemmin yläkerran aulassa. Ihanaa saada tämä vihdoin kunnolla käyttöön ja hieman näkyvämmälle paikalle! Mulla alkoi jo aivan joulukoristeet pyöriä mielessä kun näin pöydän tässä paikoillaan, sehän on kuin tehty kaikenlaisille kivoille asetelmille :)



Kuistille tuli vielä eräs uusi juttu, sen voin näyttää tässä viikon aikana. Samoin sen minne ne siskolta saadut tuolit sitten oikein päätyivätkään ;)



 

Ei kommentteja: