torstai 20. marraskuuta 2014

" Mummomaiset " lautaset

Pari viikkoa sitten olimme viettämässä viikonloppua vanhempieni luona ja kotiin lähtiessämme äitini kysyi haluaisinko ottaa nämä sinivalkoiset lautaset meille. Muistan nämä kyllä lapsuudestani ja nyt ne ovat vuosikausia olleet vanhempieni kellarissa laatikossa. Sininen väri aina vähän arveluttaa, en tiedä miksi se ei tunnu sopivan meillä mihinkään, ja täytyy myöntää, että ehkä ne tuntuivat myös jotenkin " mummomaisilta "  ;) Näihin lautasiin liittyy kyllä paljon tunnearvoa joten päätin ottaa ne kuitenkin mukaan.



Huvikumpuliving.com_19112014_0001.jpg



Huvikumpuliving.com_19112014_0001-2.jpg



Ja onneksi otin! Nyt kun olen näitä lautasia hetken aikaa katsellut, ei voi muuta kuin todeta, että ne on ihanat. Onkohan musta tulossa vanha ja sentimentaalinen, mutta olen näihin suorastaan rakastunut. Hauskaa, että lautaset saa taas olla käytössä, ja onhan se piristävää kattaa pöytä välillä vähän muillakin väreillä kuin mustalla tai valkoisella. Saapas nähdä tuleeko meille jatkossa jotain muutakin sinistä.... 



Viikon viimeinen työpäivä alkamassa ja illaksi onkin luvassa jotain hauskaa Vaasan alueen bloggareiden kanssa. Minkälaista viikonloppu ohjelmaa teillä on tiedossa?

Ei kommentteja: